donderdag 26 januari 2012

Nagellak festijn


Van make-up heb ik niet heel veel verstand, dus een beauty blog zal je mij niet gauw zien beginnen. Maar nagellak daarentegen is wel een product waar ik niet snel genoeg van krijg en dan toch ook wel lichtelijk aan verslaafd ben. Best grappig eigenlijk, want vroeger moest ik niks van het plakkerige spul hebben en vond het veels te girlish. Maar tijden veranderen en hoewel ik girlish nog steeds een kriebelwoord vind, heb ik nagellak inmiddels wel in mijn armen gesloten. Mijn verzameling lakjes is dan ook al aardig wat and still counting. Ik denk dat je mij wel in het hokje impulsieve-nagellak-koper kan stoppen want vaak is het meer een kwestie van "Oh leuk kleurtje!" waarna het potje alweer is gekocht en een week later in de kast bij de andere kleuren staat te verstoffen. Dat is dan ook de reden dat ik (helaas) bijvoorbeeld geen mooie OPI lakjes in de kast heb staan maar vooral de wat goedkopere Gosh, Catrice en H&M lakjes. Daarmee heeft mijn portemonnee het al zwaar genoeg :')

Over die portemonnee gesproken, onlangs kocht ik nog een prachtig lakje in de misslipglossshop (tip trouwens als op zoek bent naar bepaalde beautyproducten). Van het merk Golden Rose kocht ik een flakkies nagellak die je over je 'normale' nagellak moet doen. Vooral met zwart is het heel mooi en krijg je een meerkleurig effect op je nagels. In mijn geval waren mijn nagels hierdoor in het licht verschillend groen en blauw. Ik heb nummer 6 maar in de shop zijn nog meer kleuren te koop. Aanradertje voor als je gewoon zwart even beu bent!


De flakkies nagellak vanuit buitenlicht. Op zwarte nagellak heb je blauw + groen effect.


Golden Rose number 9. Te koop in de shop van misslipgloss.


Laatst gekochte lakje. Bella's Choice van H&M.


Lakje van de H&M met een laagje flakkies van Golden Rose. 


1 euro in de uitverkoop bij H&M! Miss Stone Heart.


I love WIC! Onwijs fijne lakjes. De grijze is mijn favoriet.


Mijn voorraadje nagellak van H&M. Goedkoop, leuke kleurtjes en blijven prima zitten.


Tegenwoordig ben ik ook into de nude kleurtjes. Catrice heeft een aantal mooie.


Gosh lakt heel fijn maar jammer genoeg gaan ze na enige tijd onwijs klonteren.


Leuke extra's: matte topcoat, flakkies, zwarte crackle en zilveren crackle nagellak.


Mijn lievelingskleurtjes van Catrice. Goedkoop merk (2,50 euro) en lakt onwijs fijn!

1 opmerking:

  1. Die lakjes van Catrice zijn altijd fijn! En dat effect van die flakkies is wel zeer nice :)

    BeantwoordenVerwijderen