donderdag 9 februari 2012

Chanel nailpolish workshop

Hoewel ik nog maar sinds een maand een abonnement op Glamour heb, mocht ik me al direct een van de lucky winnaressen noemen die de nagellak workshop van Chanel had gewonnen. Totaal onverwachts (want ik win immers nooit iets) maar ontzettend blij ermee natuurlijk! Onlangs maakte ik al een post over mijn liefde voor nagellak, dus deze werd met een middagje Chanel lakken alleen maar gevoed. Zodoende stapte ik vandaag in de trein richting Amsterdam om daar in de mooi ingerichte NLstudio's mezelf even lekker door Chanel te laten verwennen. Eindelijk kregen mijn handen een keer de aandacht die ze verdienen, want meestal heb ik er het geduld niet voor. Ik ben dan erg blij met de mooie kleur blue boy die nu op mijn nagels prijkt uit de nieuwe jeans collectie. Ik ben sowieso fan van blauwe nagellak maar van deze collectie ben ik direct dubbel-fan. Mooie workshop van Chanel en gezellig gehad met de meiden van Glamour!



10, 17 en 22 sec zie je mij/mijn handen ;)

Follow my blog with Bloglovin

4 opmerkingen:

  1. Wow, supertof felblauw lakje! En wat gaaaf dat je aan die workshop mocht meedoen!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat super dat je een workshop hebt gewonnen! En de kleur vind ik ook helemaal top!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Mooi kleurtje! Ik won laatst 6 nagellakjes bij Linda van KOH, die zijn ook echt fantastisch! :D Leuk filmpje hebben ze er ook van gemaakt! Op naar de volgende prijs!

    BeantwoordenVerwijderen