maandag 20 februari 2012

Mijn onderbuikgevoel spreekt

Van dit merk krijg ik een zekere gut feeling wanneer ik er aan denk. Het is innovatief en modern en in de creatieve wereld zeer liefdevol om mee te werken. Daarnaast is dit merk anders dan anderen wat mensen aanspreekt die niet met de 'normale meute' mee wil gaan. Think Different. Ik heb het uiteraard over het merk Apple, waar de beste man Steve Jobs vele mensen mee blij heeft gemaakt. Ook ik word blij als ik het appeltje met de hap erin voorbij zie komen, Apple geeft mij zeker de gut feeling. Alleen al de buitenkant van de producten geeft mij een gelukzalig gevoel van binnen. Design is wel degelijk belangrijk in de huidige wereld waar de concurrentie strijdend is. Apple weet daarin met haar simpele maar toch moderne design een hoop mensen aan de haak te slaan. Maar het draait natuurlijk verder om de werking van het product en juist daar komt nog meer gut feeling bij kijken. Misschien ligt het aan het feit dat ik lang met de concurrent heb gewerkt en daar teveel negatieve momenten heb ervaren. Juist daarom komt Apple nog beter naar buiten door haar gebruiksvriendelijkheid en nooit of the nimmer problemen. Althans, dat is hoe ik Apple ervaar en waar ik zeker een gut feeling van krijg. Nu werk ik helaas alleen nog maar met een macbook en tel ik de dagen af tot mijn iphone arriveert. Nog 2 dagen als het goed is. Gelukkig mag ik me wel zo gelukkig prijzen als medewerker van Apple, waardoor mijn gut feeling alleen maar meer wordt gevoed. Het is dan ook logisch dat doordat ik tijdens het werk zoveel wordt geconfronteerd met het merk, mijn onderbuikgevoel er alleen maar meer door gaat kriebelen en mijn handen jeuken om meer producten van Apple in te slaan. Het is waar wat ze zeggen "once you go mac, you never go back" en zo is het voor heel het merk Apple. Ik ben sowieso fan! Foto: Wallpaper

2 opmerkingen:

  1. Ook ik ben dol op mijn macbook en ik zou graag een iphone willen maar heb toch ook het idee dat apple vrij mainstream is.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Haha leuk geschreven, kan mezelf er helemaal in herkennen! Vooral de negatieve momenten met de concurrent :p!
    En bedankt voor je comment over de webshop :D.

    BeantwoordenVerwijderen