maandag 6 februari 2012

No spending month

Door deze post van Annemerel kwam ik gisteren op het idee om deze maand ook te bekronen tot "February no spending month". Na een fikse ordening in mijn kledingkast -de foto hierboven is slechts een ieniemienie deel- concludeerde ik toch wel ontzettend veel kleren te hebben. Zowel kledingstukken die ik veel draag en mijn all time favorite zijn, maar helaas ook flink wat items die eigenlijk alleen maar een beetje  gezellig in mijn kast aan het hangen zijn. Tijd om daar een stokje voor te steken dus; februari is no spending month! Deze maand mag ik dan ook niks uitgeven aan kleding en alles wat daarmee te maken heeft. Nu heb ik eigenlijk al vals gespeeld, want vrijdag ben ik naar primark geweest, heb ik een bestelling bij h&m gedaan en nieuwe vans besteld. En dat allemaal aan slechts het begin van de maand. Oeps. Des te meer redenen om de rest van de maand de portemonnee fors gesloten te houden en ach deze maand heeft toch maar 29 dagen. Oke ok√© er zijn natuurlijk uitzonderingen, ik ben nu eenmaal een arme student die natuurlijk ook moet eten dus boodschappen moeten er toch echt worden gedaan. Maar verder ga ik even fijn aan mijn rekening denken en hopen dat ik eind van de maand een keer wat geld overhou in plaats van andersom. Om daar nog wat extra aan te werken ga ik die gezellig hangende items ook maar eens uit de kast trekken en hier binnenkort te koop aanbieden. Wellicht maak ik er iemand anders blijer mee en anders mijn bankrekening wel. Nu deze maand nog volhouden. 

1 opmerking: