zondag 18 maart 2012

Beautiful bedrooms


Aangezien mijn woonkamer tevens ook mijn slaapkamer is en andersom, vind ik het heerlijk om naar foto's van slaapkamers te kijken en weer inspiratie op te doen. Een slaapkamer is de plek waarin je tot rust moet komen, dus niet teveel poespas en vooral lekker veel licht. Mijn kamer beschikt over slechts 1 witte muur, omdat de overigen bakstenen muren zijn. Dit geeft een leuk effect, maar zorgt er wel voor dat de hele kamer een stuk donkerder oogt. Gebruik van veel witte meubels maakt de ruimte dan ook een stuk lichter en dat is precies wat ik dan ook heb gedaan. Helaas niet zo mooi als de foto's hierboven, maar ik doe nog altijd een hoop inspiratie op.

Foto's: via Pinterest

7 opmerkingen:

 1. Heb jij nou wel eens een roomtoer van je kamer gedaan? xx.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dat wil ik ook!! Ik heb al een wit bed, nu de muren en de rest nog ;) En ja, ik wil ook een tour door jouw kamer! ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooie foto's, vooral die met die stenen muur vind ik erg mooi!!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik vind de sfeer op de foto met die 2 katten mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hoi, ik kijk hier voor het eerst rond en ik vind je blog heel leuk! :) Vind die laatste kamer er heerlijk uitzien, wil er spontaan van in dat bed springen!

  BeantwoordenVerwijderen