zaterdag 3 maart 2012

STORE: COS Amsterdam

Onlangs bezocht ik voor het eerst de COS store in Amsterdam die sinds 16 december in de negen straatjes is gevestigd. Ik was er nog niet eerder geweest, dus keek dan ook mijn ogen uit naar vele mooie dingen die ik graag mee naar huis had willen nemen. Maar helaas kon/mocht ik niets kopen vanwege mijn 'february no spending month' waardoor ik met lege handen weer buiten stond. Gelukkig hebben we altijd de webshop nog waar ik alvast een mooi lijstje bij elkaar heb gevonden. In april ga ik namelijk naar Berlijn en laat nou net daar een mooie COS store zitten.

5 opmerkingen:

 1. Ik kan eigenlijk alleen maar iets met dit soort winkels als ik extreem veel geld heb, anders gaat mijn pinpas huilen :(

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Maar goed dat ik daar nog niet ben geweest, zeer onveilig terrein! ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mij mogen ze zeker een nachtje opsluiten in zo'n winkel!
  Leuke blog heb je!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mooie winkel, ik ben er nog nooit geweest maar dat minimalistische spreekt me wel aan.

  BeantwoordenVerwijderen