woensdag 14 maart 2012

De laatste 24u als brunette

Een jaar terug, april 2011, was ik het beu om een redhead te zijn. Van nature ben ik een rasechte ginger, maar altijd hetzelfde word je op een moment ook beu. Zodoende kreeg ik ineens de behoefte mijn 'bijzondere' haarkleur om te ruilen voor een wat standaard kleurtje. Vlak daarvoor had ik van John Frieda de nieuwe precision foam colour gekregen en vandaar dat ik kort daarna al met dit in mijn haar zat. Een bruin kleurtje leek me wel wat en ik moet eerlijk zeggen dat het me niet misstaat. Bovendien is de foam van John Frieda echt aan te raden als je je haar goed wilt verven en geen kleurspoeling erin wilt. De kleur vervaagt absoluut niet, minpunt voor mij omdat ik dus met geen mogelijkheid de kleur eruit kreeg en het toch nog een jaar heb volgehouden om iedere maand mijn geverfde hoofd bij te werken. Soms zelfs nog een extra tintje donkerder dan de beurt daarvoor zodat het bruin per ongeluk express bijna zwart uitpakte. Hoewel ik het nu onderhand beu ben, vond ik het leuk om een jaartje brunette te zijn. Kan ik ook weer van mijn bucket list afschrappen. Een ginger in een bruin jasje is zo gek nog niet. Oordeel zelf maar op de foto's hieronder. En geniet er dan meteen van, want vanaf morgen is ginger back in town! Althans... voor zover het zal gaan lukken. Wachten tot de verf helemaal uit mijn haar is gegroeid duurde me te lang en bovendien ziet mijn uitgroei er op z'n zachts gezegd niet erg fraai uit. Vandaar dat ik morgen highlights in mijn originele kleur laat zetten, wat hopelijk enigszins goed zal uitpakken. Wie weet komt de brunette nog eens tevoorschijn, maar voor nu: vaarwel.

4 opmerkingen: