woensdag 28 maart 2012

Visual diary 1


Vogue is eindelijk een feit in Nederland! Het blad der bladen en nu ook in mijn bezit. Eigenlijk wilde ik best de collectors edition hebben, maar was zo slim om dit 's avonds pas te bedenken (toen ze natuurlijk overal uitverkocht waren). Maar hé aangezien half NL nu met de collectors edition rondloopt, voel ik mij best bijzonder met mijn 'gewone' uitgave van de eerste Vogue.

Mijn vader nam voor mij een toffe termobeker van Starbucks mee uit China. Koffie doe ik er eigenlijk niet in, maar heerlijk vullen met thee is ook niet verkeerd. Onwijs handig voor onderweg of in college. Ik sta nog altijd versteld van hoe ontzettend lang de inhoud warm blijft. Na een uur kan ik nog altijd genieten van een lekkere warme thee!

Honden zien er leuk uit, maar alleen bij andere mensen en niet bij mij. Ik heb sowieso niet echt iets met dieren, zeker niet nadat ik een keer door een hond ben gebeten. Maar er is 1 hond die nauwelijks iets fout bij me kan doen. Geef toe, het is toch een schatje? Ik heb er dan ook de hele avond over gedaan voor hij eindelijk stil zat en ik een niet-bewogen foto kon maken :')

Zaterdag moest ik de hele dag werken als enquêteur, wat dus een hele dag staan betekend. Ontzettend vermoeiend en met het weer van afgelopen weekend (+20 graden) was het niet echt een pretje in een filiaal zonder airco. Gelukkig was daar mijn redding: Birkenstock in de aanbieding! Met een nieuw paar aan mijn voeten is het in deze zon een stuk beter vertoeven.

Wow, femme fatale! Grappig om een ontzettend steile pony te zien met verder een dikke ontplofde bos krullen. Van mijzelf heb ik eigenlijk ook allemaal krullen, maar steil het vaak om het wat beter in bedang te houden. Soms is het alleen toch best leuk om er even niets aan te doen en de boel lekker te laten ontploffen. Alleen jammer dat het dan weer zo warm in je nek is.

Afgelopen zondag was een heerlijke dag op het hockeyveld. Ondanks de hete temperatuur tijdens het spelen en verloren wedstrijd, een lekkere dag in de zon gehad. Ik hockey, net als mijn hele team, nog maar 1 jaar en winnen hierdoor nooit een wedstrijd. Maar plezier hebben we wel!

Maandag had ik met mijn huisgenootjes een gezellig avondje samen gepland. Een gezellig avondje samen staat bij ons garant aan een hoop ongezonds en dus ook deze keer weer. Ik maakte caramel cupcakes in de cupcake-maker, er waren m&m's, chips en natuurlijk een hoop paaseitjes. Alles wat ik zondag nog zo leuk eraf sportte is er dubbel zo goed weer aan gegeten.

Mijn oh zo favoriete periode is weer aangebroken: de tentamenweek. Of in dit geval we-ken. Twee weken lang in totaal 9 tentamens, hallo?! Op het moment leef ik in een sociaal isolement en moet al mijn afspraken en leuke verzoekjes afzeggen om mezelf te dwingen in de boeken te blijven. Ik moet en zal er doorheen komen en dan daarna: 4-daagse studiereis naar Berlijn!

4 opmerkingen: