woensdag 11 april 2012

H&M Fashion Against AIDS Collection

Wauw! Dat woord omschrijft voor dit jaar de H&M FAA collectie. De collectie die H&M ieder jaar rond deze periode uitbrengt. Normaal gesproken interesseer ik me niet zo in deze collectie, maar dit jaar maakt H&M me toch wel heel erg geïnteresseerd. De op Afrika gebaseerde collectie is er een van veel kleuren en opvallende prints. Normaal gesproken niet echt mijn ding, maar deze keer is het wel heel mooi gebracht! Vanaf 26 april is de collectie verkrijgbaar bij de H&M divided afdeling, tot die tijd kwijl ik even bij onderstaande items die ik wel heel graag wil hebben!

Foto's: H&M

5 opmerkingen:

 1. Ik vind de rok en de bikini heel gaaf!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik heb eigenlijk nog een heleboel dingen in mijn kast liggen die hier op lijken! Vet handig, scheelt mij weer geld ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Gaaf he? Dat rokje en die bikini wil ik echt wel!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik vind het denim shortje en de bikini wel leuk!

  BeantwoordenVerwijderen