donderdag 17 mei 2012

CONCERT: De Staat

Het ene na het andere concert vliegt op me af de laatste tijd. Afgelopen zaterdag was ik zo gelukkig om op de gastenlijst te staan voor het concert van De Staat in Gebouw-T in Bergen op Zoom. Hoewel ik De Staat vorig jaar al een keer heb zien performen in Off Corso in Rotterdam kon ik niet wachten om nogmaals de show te zien. Wel een aangepaste variant ervan, want de grote machine voor het huidige album Machinery mag voortaan niet meer mee op deze kleinere extra tour. Maar dat maakt het er niet minder leuk door, want de bandleden weten er zelf ook een potje van te maken. Met onder andere een wild dansende Torre Florim en losgaande drummer weten ze het hele publiek in een mum van tijd mee te nemen. Het leuke aan dit optreden vond ik dat ze een paar nieuwe nummers lieten horen die nog niet zijn uitgebracht. Een daarvan is het nummer Vuvuzela, helaas niet gefilmd maar ik kan jullie verzekeren dat er weer wat mooi nieuw materiaal is onthuld. Overigens had ik jammer genoeg weer mijn Nikon niet bij wegens cameraverbod, dus jullie moeten het met de mindere kwaliteit aan foto's en video's doen.


2 opmerkingen:

  1. Jij staat wel altijd vooraan hè? ;)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Oh en je bent liefde, omdat je speciaal voor mij die code hier hebt weggehaald. Nu kan ik naar hartenlust reageren <3

    BeantwoordenVerwijderen