donderdag 10 mei 2012

CONCERT: The Aisteroids Galaxy Tour

Vorige week was het tijd voor het concert van The Asteroids Galaxy Tour in de Mezz in Breda. Een concert waar ik onwijs naar uitkeek en niet kon wachten om ze dan eindelijk live te zien. Een hoop zullen de band sinds kort kennen via de Heineken reclame, maar ik ben al enkele jaren groot fan van de Deense blondine met haar zomerse klanken. Ik baalde 2 jaar terug dan ook hard toen ik plots niet meer naar het concert kon gaan, dus je kunt begrijpen hoe blij ik afgelopen donderdag de zaal binnen liep. Ik zorgde dat ik op tijd was en zodoende stond ik nog voor het voorprogramma begon met mijn neus op het podium gedrukt. 

Anderhalf uur later kwam de zangeres met haar bandleden het podium oplopen. Gehuld in een shiny outfit inclusief zonnebril op en sneakertjes aan haar kleine voeten. Het mag wel gezegd worden dat deze zangeres een prachtige vrouw is. Wat een klein, dun lijf waar een gigantisch gave stem uitkomt! De bekende nummers The Sun Ain't Shining No More, Around The Bend en het bekende Heineken nummer The Golden Age werden gespeeld, evenals de nummers van de nieuwe cd Out Of Frequency. Ik baalde als een stekker dat ik niet mijn Nikon had meegenomen, want met mijn prima plekje vooraan had ik een paar prachtige foto's kunnen maken. Zeker op de momenten dat zangeres Mette 10 centimeter van mijn neus af stond te zingen en mij daarbij aankeek. Leuk om zo dichtbij een concert mee te maken. Lang leve de iphone waar ik alsnog een paar foto's en filmpjes mee heb kunnen maken. Helaas geen geweldige kwaliteit als mijn camera, maar ik wilde ze jullie toch niet onthouden. The Aisteroids Galaxy Tour gaf een onwijs tof concert en ik weet zeker dat deze band binnen no time de rest van de wereld zal veroveren!4 opmerkingen:

 1. Wauw, wat moet dat een ervaring geweest zijn! Ziet er fantastisch uit!

  Love,

  Rowan

  www.redreidinghood.com

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hier komt je fan uit assen weer even een berichtje achterlaten hoor! Ik vind dat wij binnenkort ook maar even zo'n broekje aan moeten schaffen. Lijkt me bijzonder sexy, kus!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik vind hun ook zooo leuk! Gaaf dat je daar bent geweest.

  By the way, doe je mee met mijn giveaway!?
  http://dutchblossom.blogspot.com/2012/05/giveaway-house-couture-tickets.html

  BeantwoordenVerwijderen