zaterdag 5 mei 2012

Visual diary 2Afgelopen week was druk, maar wel met leuke activiteiten erin! Dat maakt het toch weer een stuk draaglijker in plaats van as usual in de collegebanken. Om te beginnen startte ik de week bij Mugs & Muffins, mijn all time favorite koffietentje in hartje Tilburg. Ditmaal wel met een kom groene thee in plaats van mijn gebruikelijke caramello machiatto. Oh en de heerlijke moccacino muffin natuurlijk ook niet te vergeten. Als je een keer in Tilburg bent moet je zeker een keer een bezoekje aan dit gezellige tentje brengen, dat binnenkort ook in Nijmegen zal openen!

Hoewel ik nog lang niet bikiniklaar ben (zeker niet na die moccacino muffin) was het weer wel tijd om bikini's te passen. Uiteindelijk is de voorste bikini van de H&M Fashion Against AIDS collectie het geworden en staat mijn teller nu op 11 bikini's. Nu alleen nog zorgen dat er een vakantie komt.. Een mini-vakantie heb ik in ieder geval al wel gehad door vorige week een weekendje met vriendinnen weg te zijn geweest. Heerlijk in een huisje aan zee genieten van het strand, de zon en alle activiteiten in de buurt (tikibad!). En wat is er dan lekkerder om in de vroege morgen een rondje te hardlopen op het strand? Verder de gelegenheid meteen goed aangepakt voor een fotoshoot van zowel ons, het strand, als de bloembollen omgeving. 

Aangezien we vlak bij Den Haag sliepen, besloten we dit jaar koninginnenach daar te vieren. Genoten van leuke bandjes (o.a. de band GEM) en uiteindelijk de club Supermarkt ingerold om het daar nog even laat te maken. Met brakke koppies de volgende dag op naar Amsterdam om de oranje sferen daar voorts te zetten. Wat een mazzel dat het zulk lekker weer was, maakt vertoeven in het vondelpark en vrijmarkten afstruinen een stuk relaxter.

Helaas was niet alles rooskleurig, want met het OV had ik afgelopen week wel ontzettend veel pech. Met als hoogtepunt mijn trein die besloot kapot te gaan vlak voor Breda. Zodanig kapot dat we geen stap meer vooruit konden en genoodzaakt een uur op de blauwe stip vast hebben gestaan, wachtend op een locomotief om de trein weg te slepen. Bij elkaar een paar uur vertraging op gelopen en met een lege maag is dat not so amusing. Gelukkig eindigt de week nog beter dan ie begon met een GE-WEL-DIG concert van The Aisteroids Galaxy Tour! Ontzettend genoten van dit concert en er zal hier komende week nog een blog van online komen.

5 opmerkingen:

  1. Ja voor mij ook haat aan de NS, ik heb mooi zo'n formulier ingevuld omdat ik zo fokking lang over een reis heb gedaan. IK WIL GELD TERUG!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Leuke bikini! Ik heb een rokje met dat printje. Weekendje weg met vriendinnen klinkt heerlijk!
    Ben benieuwd naar je blog over The Asteroids Galaxy Tour, ik was er ook heen, maar dan in Paradiso :D

    BeantwoordenVerwijderen