dinsdag 5 juni 2012

In de ban van Isabel Marant

Al sinds ik de Isabel Marant sneakers voor het eerst voorbij zag komen was ik al helemaal verliefd. Ik hou wel van een lekkere sneaker en draag mijn geliefde vans dan ook het liefst elke dag. Maar ik vind het ook leuk om mijn vrouwelijke kant te laten zien door mijzelf te verhogen met een hak. Laat de sneaker van Isabel Marant nou net een combinatie van beiden zijn. Een sneaker MET een hak, idealer kan gewoon niet. Zo'n paar schoenen moet ook in mijn collectie!

Helaas was ik van de prijs van deze geliefde sneakers minder onder de indruk. Beter gezegd nogal geschokt. Of ik even zo een paar honderdjes uit mijn mouw kon schudden.. Nou nee dus voor deze arme studente. Getreurd liet ik de schoenen dan ook aan me voorbij gaan en genoot van alle outfitfoto's die ik ermee zag opduiken. Tot ik bekend werd gemaakt met het feit dat er ook knock off's van de sneakers zijn en wel voor een véél beter betaalbare prijs! Via China bestellen durfde ik niet aan (douane kosten, niet weten of de maat goed is, kwaliteit etc) dus toen ik ze gisteren ineens in een winkel zag staan hoefde ik niet meer na te denken. Hoogstens over de kleur ja, maar uiteindelijk besloot ik dan toch voor het beige paar te gaan. Stiekem zit ik nu al na te denken over welke kleur mijn volgende paar zal worden want ja echt; ze lopen als kussentjes!
6 opmerkingen:

 1. Van welk merk zijn ze! Ze zijn zooooo leuk!!!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Er staat helemaal niks in dus ze zijn volgens mij merkloos! Maar ik heb ze gehaald in een winkeltje in Amsterdam.

   Verwijderen
  2. Oooh welk winkeltje, ik wil ze ook!!!

   Verwijderen
 2. Ik weet nog steeds niet goed wat ik hier nou van moet vinden.. Is het een Olga ding denk je?

  BeantwoordenVerwijderen
 3. ik heb zwarte knock offs besteld.. had al een paar.. oeps :)
  ben ook wel benieuwd naar het merk idd!! ist een hoge hak of valt het mee?

  BeantwoordenVerwijderen