donderdag 21 juni 2012

Visual diary 3

De afgelopen week staat bij mij voornamelijk in het teken van Amsterdam. Over 4 weken begint mijn stage in Amsterdam bij Sanoma Media en dus ben ik momenteel hard op zoek naar een kamer. Maar wat een hel is dat zeg! Mocht iemand nog een kamer weten of een tip voor het zoeken dan hoor ik het ont-zet-tend graag!! Mede door mijn toekomstige leventje in Amsterdam besloten mijn moeder en ik een weekendje de stad te gaan verkennen. We sliepen in NH Museum Quarter en hebben in 2 dagen tijd een hoop nieuwe plekken in de stad leren kennen. Natuurlijk hoort een semi-toeristische foto voor iamsterdam en het rijksmuseum hier ook bij.

My favorite food at the moment: sushi! Vroeger zei ik altijd dat mijn lievelingseten met stip op 1 lasagne was, tegenwoordig kan je me beter wakker maken voor sushi. Hulde aan de persoon die dit uitgevonden heeft! Gelukkig is het nog gezond ook want ik zou dit elke dag wel kunnen eten. Zaterdag dan ook heerlijk bij sumo wezen eten en gelukkig mag ik volgende week met mijn huisgenootjes ook weer lekker aan de all you can eat. Lekker vind ik ook de bolletjes ijs die je naderhand mag kiezen. Kijk natuurlijk hou ik van ijs, maar nog lekkerder vind ik de smaken die je bij een gewone ijssalon niet kan krijgen. Een zwart bolletje ziet er misschien raar uit, maar zwarte sesam is ontzettend lekker en echt een aanrader. Maar ook groene thee is apart en lekker ijs.

Ik was al tijden op zoek naar mooie loafers maar vond maar niet de juiste. Deze van Steve Madden had ik al vaker zien staan en bleven in mijn hoofd spoken. Aangezien ik tot op heden nog steeds geen leukere kon vinden besloot ik de knoop maar door te hakken en voor deze studded paar te gaan. Helaas voor mijn portemonnee, maar een dag later vond ik nog een paar perfecte schoenen. Vanaf het eerste moment dat ik bekend raakte met het merk Sendra wist ik dat ik zo'n paar moest en zou hebben. Het stond nog totaal niet in de planning vanwege de prijs van de schoenen, maar toen ik zondag tegen dit paar aan liep met maarliefst 50% korting kon ik niet anders dan snel afrekenen. Nog niet gedragen maar ze zijn nu al mijn favoriete schoenen <3

Aangezien ik dit weekend dan toch op de toeristische toer in Amsterdam was, wilde ik ook eens heel graag langs de taart van mijn tante. Voor de niet bekenden, hier kun je heerlijke taart kunt eten/kopen van Abel. Ook wel bekend van het villa achterwerk programma 'Taarten van Abel'. Nostalgie voor mij dus ik wilde graag een stuk taart proeven. Nou dat heb ik geweten, een heerlijke carrotcake ging mijn maag in. Ook ben ik sinds kort helemaal verslaafd aan verse muntthee. Volgens mij is dit sowieso wel iets van 'nu' maar ik doe hier graag aan mee! Deze dronk ik zondag lekker in de zon in het vondelpark, maar inmiddels heb ik ook al verse blaadjes voor thuis gekocht. Heerlijk.

4 opmerkingen:

 1. Die schoenen, liefdeeeeeeeeeeeeeee!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik word ook altijd gek aangekeken als ik sesamijs bestel. Dat terwijl het zoooo lekker is. Veel succes en plezier bij het zoeken en vinden van een huisje. En leuk zo'n stageplek!

  SUSHI.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. aaaaaaaaaaaaahh die sendra boots! en dat voor de helft nog meer aaaaaaaaaaahhh! haal ook ff een paar voor mij en stuur ze op ;)

  BeantwoordenVerwijderen