zaterdag 7 juli 2012

Destination vacation

Sinds afgelopen donderdag half 2 heb ik dan ook eindelijk vakantie. Ein-de-lijk. Wat heb ik dit jaar toch gesnakt naar vakantie, vrijheid, nergens aan denken en vooral lekker genieten van de luiheid in de zon. In Nederland hoeven we daar helaas (wederom) niet voor thuis te blijven en dus lig ik over 24 uur waarschijnlijk al te genieten van de Tunesische zon. In mijn ene hand een cocktailtje, andere hand wat leesvoer, tenen in het zand, helemaal niets te klagen. Voor een week omschakelen naar de ultieme relaxmodus en vooral nergens anders aan denken dan welke factor ik moet opsmeren. Jammer genoeg blijft het ook direct bij die ene week, want zodra ik terug kom begin ik al direct met mijn stage. Een zeer korte zomervakantie is het dan ook dus des te meer redenen om ultiem te genieten. Over een week zullen jullie me hier terug zien en hopelijk dan ook met beeldmateriaal en nieuws over mijn verhuizing naar Amsterdam. 


P.S. verwacht dus van mij vooral geen spectaculair reisverslag, maar als je daar WEL zin in hebt dan raad ik je heel erg aan hier Leonie te volgen met haar reis door de VS!

Foto's: divers

4 opmerkingen:

 1. Spannend allemaal! We gaan toch wel een drankje doen als je gesetteld bent in Amsterdam he? :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat leuk allemaal! En wat geerlijk zo'n vakantie!! Heeeel veel plezier!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oh heerlijk zeg, heel veel plezier!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Spannend! Mag ik mee in je koffer? Haha, grapje

  BeantwoordenVerwijderen