maandag 2 juli 2012

SHOPPING: Zara sale


Ik hou me eerlijk gezegd niet echt aan de regels. Welliswaar regels die ik met mijzelf heb gemaakt, maar ik mocht toch echt van mijzelf voorlopig even niets meer shoppen. Ik dacht dat ik dit wel even zou kunnen volhouden, eerlijk gezegd ging dit ook een aantal weken best aardig, maar toen stond daar ineens de zara sale voor mijn neus. Ik kon niets anders dan zwichten en met alvast een schuldgevoel tot timboektoe de winkel in lopen. En jawel, met maar liefst 8 items in mijn handen, die niet eens allemaal van de sale waren (nog meer foei), liep ik even later het pashokje in. Gelukkig wist ik dit nog te reduceren naar de helft, waardoor ik even later met meer geluks- dan schuldgevoel de zara met 4 items (allemaal uit de sale!!) wist te verlaten.

Het jurkje zag ik vrijwel direct hangen in het rek, ik ben nu eenmaal een sucker voor groene kledingstukken. Groen staat goed bij rossig haar en zodoende doe ik mijn hele leven al niets anders dan op ieder groen detail in de kledingrekken aflopen. Nou is het heus niet zo dat mijn kledingkast nu uitpuilt van de groenigheid, integendeel zelfs, maar nu kwam ik eindelijk weer eens een mooi groen item tegen. Het jurkje is precies van goede lengte en ik hou van de open rug aan de achterkant.

Tja eigenlijk heb ik helemaal geen shirtjes nodig aangezien ik er ondertussen in kan zwemmen. Het probleem is alleen dat die berg shirts niet meer is wat ik wil uitdragen. Hmm, eigenlijk heb ik dan toch wel shirtjes nodig toch? I hope you say yes. Dit shirtje greep direct mijn aandacht door wederom de groene details.

Het bloesje had ik het hele seizoen al zien hangen bij Zara en elke keer bleef ik er iets langer bij stil staan. Toch besloot ik het iedere keer weer om het toch niet te nemen. Ik weet eigenlijk niet eens meer wat mijn redenen daarvoor waren, maar nu had ik ineens nul redenen meer om het NIET mee te nemen.

Het grijs gemĂȘleerde jurkje greep ik nog snel mee voor ik me naar de kassa begaf en ik moet eerlijk zeggen dat ik het tot op heden nog altijd niet heb gepast. Typisch een gevalletje "Oh leuk dit past vast wel en komt heus goed van pas" wat waarschijnlijk snel de kast in verdwijnt. Beschamend eigenlijk en daarom ligt het jurkje al klaar op de stapel om mee mijn koffer in te gaan. In plaats van dat het mijn kast in verdwijnt gaat het zijn entree tegemoet op het Tunesische strand.

4 opmerkingen: