zondag 26 augustus 2012

EVENT: Jackie's Best Dressed Award

Afgelopen vrijdag was ik namens Styletoday & Grazia aanwezig op de Jackie's Best Dressed Award. Het jaarlijkse evenement waarop de best geklede bekende Nederlander van Nederland wordt uitgeroepen. In eerdere jaren gingen Sylvie van der Vaart, Leontine Borsato en Lieke van Lexmond er met de prijs vandoor. Voor 2012 ging de Best Dressed Award naar Winonah de Jong, voetbalvrouw van Nigel de Jong.

Het evenement was georganiseerd door Bastiaan van Schaik en zoals voorgaande jaren nam Nikki Plessen weer de presentatie op zich. Hiernaast waren nog verschillende andere BN'ers aanwezig op de award uitreiking zoals Liza Sips, Marly van der Velden, Carolien Spoor en Sophie van der Stap; allemaal in de top 25 van de Best Dressed List.

Buiten het feit dat ik deze bekende dames mocht fotograferen heb ik ze samen met twee collega's nog even mogen spreken en ik kan niets anders dan met lof over deze meiden praten. Wat een ontzettend mooie, leuke, inspirerende en vooral onwijs aardige vrouwen zijn dit! Ik vond het onwijs tof dat ik ze allemaal heb mogen ontmoeten en heb alleen nog maar meer respect voor het werk dat zij doen en het vele geduld dat van hen vereist wordt. Kortom een geslaagd evenement, ik ben benieuwd wie in 2013 wint!3 opmerkingen: