donderdag 9 augustus 2012

WISHLIST: birthday


Over 1 week ben ik jarig en dus vind ik het wel tijd voor een wishlist. Eigenlijk heb ik mijn lijstje al een paar maanden klaar staan, dus het was eerder een kwestie van wachten tot de tijd rijp was om mijn wishlist te laten zien. En of ik er trots op ben? Amaai. Nooit, maar dan ook echt nooit, weet ik wat te antwoorden op de bekende vraag "Wat wil je voor je verjaardag hebben?" en moet ik het altijd maar doen met een "Geen idee, maakt niet uit" om vervolgens een envelopje in mijn handen gedrukt te krijgen. Maar dit jaar... oh jawel, ik ben er trots op! Of ik ook daadwerkelijk de items van mijn wishlist ga krijgen is nog de vraag maar vooralsnog ben ik in ieder geval al blij genoeg dat ik eindelijk weet wat ik moet antwoorden! En tja natuurlijk weet ik dat een deel van de items op internet besteld moet worden en mijn oma van 89 jaar dat echt niet gaat lukken. Daarom zeg ik alvast dat ik ook super blij zal zijn als ook dit jaar er weer een envelopje in mijn handen wordt gedrukt. Weet ik in ieder geval wat ik ervan kan kopen!

1 opmerking:

  1. Leuke wishlist! De hoofdtelefoon, de All Stars en de armbandjes, love it!

    BeantwoordenVerwijderen