donderdag 18 oktober 2012

EVENT: Collectiepresentatie Fred de la Bretonière

Werken op een redactie heeft een heleboel leuke kanten (eigenlijk alleen maar..!). En één daarvan is het vele contact met verschillende persbureau's en de bijbehorende collectiepresentaties. Als we in Nederland al ergens dol op zijn, dan is het wel de kans om alles als eerste te kunnen zien of bemachtigen en natuurlijk die gewilde (gratis) goodiebag. Ook ik zeg dan geen nee tegen het bijwonen van een presentatie. Oh en los daarvan vind ik het natuurlijk ook interessant en is het uiteraard gewoon werk.

Afgelopen dinsdag was het zo ver, de nieuwe collectie zou aan de pers worden gepresenteerd. En jawel.. mevrouw had een uitnodiging gekregen! Uiteraard ging ik niet zonder missie: een winactie zien te regelen. Oh, je bent natuurlijk benieuwd met welk merk! De presentatie was van niemand minder dan Fred de la Bretonière, die ook de welbekende SHABBIES schoenen maakt. Nou als ik ergens dolgraag een paar schoenen van wil dan is het wel van Fred! Je begrijpt dus dat ik goed in m'n nopjes was in het prachtige pand op de Dam waar de presentatie werd gehouden. Mijn favoriete paar voor komend seizoen heb ik ook al uitgekozen: de lage SHABBIES laars in een zachtroze metallic kleur, te zien bovenop het SHABBIES bord. Yes i'm in love.

Oh en die winactie? Hou Styletoday maar goed in de gaten!


4 opmerkingen: