donderdag 13 december 2012

EVENT: Abercrombie & Fitch opening

Eindelijk is het zo ver, Nederland is voorzien van een Abercrombie & Fitch winkel! Vanochtend opende het Amerikaanse label haar deuren aan de Leidsestraat in Amsterdam. Namens Styletoday was ik er bij en legde de drukte rondom de populaire winkel vast.
Ondanks de vreselijke kou kwamen er veel fans af op de opening van de allereerste Abercrombie & Fitch in Nederland. De meiden Pim (18), Roos (18) en Martine (19) waren de gelukkigen die helemaal vooraan de rij een plaatsje wisten te bemachtigen. Vanaf 9.00 uur stonden zij te wachten op hun entree in de befaamde winkel met de bekende 'Hot guys'. Volgens Pim draait het vooral om de exclusiviteit van de store. "Doordat er slechts één winkel in Nederland is, wordt het merk heel exclusief en is het voor mij een eer om straks als eerste naar binnen te mogen".

Toen om 10 minuten voor 11 door het personeel nog snel de deur werd gepoetst en het portaal schoon geveegd werd duidelijk dat de deuren elk moment konden open gaan. Het publiek in de, inmiddels 100 meter lange rij, begon alvast af te tellen naar het moment suprême.  Het lange wachten werd direct beloond, want in de deuropening verschenen vier Abercrombie modellen waarbij van één mannelijk model een heel aantrekkelijk lichaam zichtbaar was. 

Ook nadat de deuren geopend waren bleef de wachtrij langer en langer worden. Achteraan de rij kwamen Anny (17) en Vivien (19) te staan die vanuit Rotterdam speciaal naar de opening waren gekomen. Ondanks de vele minuten die ze nog moesten gaan wachten zagen ze het heel positief in. Volgens Anny valt de rij in Nederland wel mee, aangezien zij in Hongkong in een kilometers lange rij heeft gestaan om de beroemde winkel daar te mogen betreden. Gelukkig is het in Nederland (nog) niet zo erg, maar wij zijn in ieder geval dolblij met het Amerikaanse merk in Amsterdam!

1 opmerking:

  1. OMG die rij! De kleding is niet zo mijn ding, maar ik ga er binnenkort toch wel een keertje kijken :)

    BeantwoordenVerwijderen