zondag 9 december 2012

Visual Diary 5

Weken van afwezigheid terwijl er zoveel inspiratie is. Jullie zullen wel gedacht hebben. Maar ik ben back! Althans, dat is wel de bedoeling met mijn rugzak vol aan idee├źn die nog online moeten worden geplaatst. Mijn afwezigheid werd vooral veroorzaakt door mijn stage die nog altijd ontzettend leuk is, maar helaas dus wel een hoop tijd van me vraagt die ik niet meer kan besteden aan het bloggen. Maar alles loopt een keer op zijn einde en zo dus ook mijn stage binnenkort! Er zal met het nieuwe jaar een nieuw fris leven in SOMEONE GINGER worden geblazen met hopelijk heel veel goeds voor 2013 :)

In de visual diary alle dingen waar ik de afgelopen weken wel tijd voor wist te maken:
1. Het hardloopseizoen is (bij mij) weer begonnen. Heel logisch nu het steeds kouder wordt. 
2. Maar de koude dagen zijn ook een goed excuus voor iedere dag een heerlijke warme soep.
3. New home! Wohoooo, eindelijk een nieuw huis!
4. En dat moet gevierd worden natuurlijk! Verse muntthee & cheesecake <3
5. Op 5 dec mocht ik inpakken in plaats van uitpakken. 
6. Verhuizen met sneeuw is minder fijn maar het levert mooie plaatjes op.

4 opmerkingen:

  1. Je layout doet een beetje neuk, dus ik zie de helft van je afbeeldingen niet volgens mij :( ik kom voor de jaarwisseling nog een keer bij je chillen, hou je je agenda voor me vrij?

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Lekker dozen uitpakken en verhuizen, ik doe met je mee!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Leuke foto's. Je hebt een leuke blog, ik ga je volgen! :)

    BeantwoordenVerwijderen