zaterdag 12 januari 2013

EVENT: Grazia's Fashion Bloggers Masterclass

Heb jij altijd al zelf een blog willen beginnen of blog je al maar kan je wel wat hulp gebruiken? Dan heb ik goed nieuws, want Grazia organiseert volgende week een masterclass waarin Anna van NSMBL.nl en Sabrina van Afterdrk.com je alle tips & tricks zullen geven.

Vanuit mijn stage bij Grazia zal ik zaterdag ook aanwezig zijn bij de masterclass en daarom kan ik jullie ook vertellen dat er nog altijd plekken vrij zijn. Dus heb je interesse en niets te doen zaterdag, kom gezellig! Stuur een mail naar marketinggrazia@sanomamedia.nl en je hoort direct of er een plekje voor je gereserveerd zal zijn!

Nog even wat praktische informatie:
Wanneer? zaterdag 19 januari
Waar? The Dylan, Keizersgracht 384, Amsterdam
Eerste sessie van 9.00-11.30 uur
Tweede sessie van 13.30-16.00 uurFoto's: NSMBL en Afterdrk

4 opmerkingen:

 1. Leuk initiatief, al ben ik zelf geen fashion blogger ;) Alvast veel plezier!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Haha ja, het was een diepe trance, holy shit.. Maar je moet weten dat de blijdschap op dat moment door mijn lijf gierde!

  Wat ongelooflijk gaaf dat je stage loopt op de marketing afdeling van Grazia! Heb ik je ook ontmoet op de masterclass, of niet? Het was allemaal zo mega veel haha, ik kreeg van het ene tot aan het andere moment opeens dingen in mijn hand gedrukt en aan mensen voorgesteld! Maareuhm, ik heb echt heel toevallig een paar weken geleden een sollicitatiemailtje gestuurd naar jullie afdeling Marketing met de vraag of Grazia in maart t/m juni nog stagiaires nodig heeft, aangezien ik er in die tijd eentje zoek voor mijn studie Marketing & Communicatie. Ik heb dit mailtje naar hetzelfde emailadres als hierboven gemaild, heb ik dat goed gedaan, of moet ik m adresseren naar een ander adres? Ik hoor het heel graag!

  Liefs Judith

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha ja ik zag het aan je! Maar als je wat wilt weten over stage bij Grazia kan je me het beste even mailen! Beantwoord ik al je vragen en bij welke contactpersoon je moet zijn etc :) Je kunt mailen naar someoneginger@gmail...

   Verwijderen
 3. Ooh, hier heb ik veel meiden over zien schrijven. Wat gaaf dat je daar een stage doet! Liefs

  BeantwoordenVerwijderen