maandag 28 januari 2013

Visual Diary: AFW2013

Vorige week stond helemaal in het teken van AFW2013, oftewel Amsterdam Fashion Week! Maar helaas is het vandaag weer maandag en betekent het aanbreken van een nieuwe week ook het einde van AFW voor dit seizoen. Ik was in ieder geval dankzij mijn stage bij Grazia & Styletoday de gelukkige om er iedere dag bij te mogen zijn. Nouja iedere dag op een rustdag op donderdag na dan.

Bekijk hier mijn visual diary van de Amsterdam Fashion week!

Woensdag: Show van Jacob Kok en The People Of The Labyrinths. Vooral die laatste was erg mooi met allemaal roodharige modellen! Tussendoor legde ik Maik de Boer en Victoria Koblenko vast.

Vrijdag: een fenomenale show van MUCHACHOMALO* met Ferry Doedens als model. Na de show barste een leuke afterparty los met Bastiaan van Schaik als DJ en een hoop BN'ers als gasten.

Zaterdag: Na de show van Domenico Cioffi en Jivika Biervliet volgde de favoriet van mijn hele planning, Dennis Diem. Prachtige collectie en show, waarin helaas een model meerdere malen op de grond viel. Maar wauw wat mooi! Genoten van de show en daarna nog wat mensen gefotografeerd.

Zondag: Marga Weimans was de afsluiter van AFW en liet dit blijken met haar show en collectie. Veel grafische printen en modellen in zekere 'boxen'. De laatste foto zijn 3 modellen after de show.

2 opmerkingen: