zaterdag 30 maart 2013

LOVE: leggings

Ik ben een broekenmeisje. Je zult mij dan ook niet snel in een rokje of jurk tegenkomen. Af en toe waag ik mij er wel in voor de afwisseling, maar die gebeurtenis is op twee handen te tellen. Het maakt voor mij eigenlijk zelfs niet uit wat de temperatuur is, het liefst kies ik het hele jaar voor een fijne lange broek. Maar dat is natuurlijk in Nederland niet zo lastig. Toch ben ik zo nu en dan een broek ook beu en wat blijft er dan voor mij over? Juist.... leggings! I loooove leggings! Het is dat het niet altijd even mooi is bij alles en vooral bij niet iedereen. Maar damn wat zitten leggings toch eigenlijk 10x beter dan een broek. Heerlijk om alle kanten op te kunnen bewegen en - in mijn geval - spontaan een lenig dansje kunnen doen wanneer je daar zin in hebt. Momenteel leef ik dan ook in het tie dye exemplaar van linksboven, een item van de H&M net als de twee leggings ernaast. De drie leggings eronder zijn van het gave merk Even & Odd en de onderste kleurrijke exemplaren heb ik bij Zalando gevonden. Voorlopig kan ik nog wel even vooruit met mijn jacht naar de perfecte leggings. 
Foto's: divers

2 opmerkingen:

  1. Ik heb vandaag een legging-achtige broek gekocht. Nu ben ik ook blij!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik vind die bij sommige mensen zo tof staan! Zou het heel graag ook eens willen proberen, maar met mijn lijf kan ik het toch beter bij rokjes en jurkjes houden ;). Toch lijken leggings me meer comfi dan panties :P

    BeantwoordenVerwijderen