maandag 15 april 2013

Festival fashion

Zodra de zon doorbreekt, is voor mij het startsein gegeven van een heerlijk festivalseizoen. Ik kan dan ook niet wachten tot ik op de lekkerste beats, met een drankje in m'n handen en slippertjes aan mijn voeten, sta te dansen tot de zon onder gaat. Mijn ticket voor Rock Werchter is dus al enige tijd geleden besteld en het is nu een kwestie van de dagen aftellen. Bloc Party, The National, Kings of Leon, The Lumineers, Ben Howard, Jonathan Jeremiah, Band of Horses en de Editors zijn slechts een kleine greep uit de fijne line-up. Nog 2,5 maand en ik kan los!
Tot die tijd geniet ik van verslagen en foto's van andere festivals. Match lekkere muziekjes met de Californische zon en je bevindt je op het festival Coachella. Behalve muziek en altijd lekker weer, kent dit festival ook een hoop hippe bezoekers. Tijd om de fashion van Coachella te bekijken.


Foto's: Elle

3 opmerkingen:

  1. Als ik ooit rijk ben, moet ik toch een keer naar dat festival (haha never gonna happen). Wel leuk om elk jaar die foto's te bekijken :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Coachella lijkt me zo geweldig om een keer heen te gaan! Als ik die foto's zie krijg ik ook echt heel veel zin in de zomer :)

    BeantwoordenVerwijderen