zaterdag 5 oktober 2013

Piercing inspiration

Ik heb piercings altijd al interessant gevonden, maar vooral de laatste jaren ben ik er meer door geïnspireerd geraakt. Zelf heb ik in ieder oorlel twee gaatjes wat bij mij de teller op vier zet. Hoewel het redelijk standaard is, ben ik onwijs blij met mijn gaatjes en ga ik niet naar buiten zonder iets in mijn oren. Kleine, zwarte knopjes zijn mijn handelsmerk, maar de cross pins van Fashionology doen het ook  erg goed. Ik hou vooral van subtiele piercings; die de aandacht krijgen, maar niet om aandacht schreeuwen. Helemaal gepiercet zal je mij dan ook niet snel zien en van een tube ben ik ook niet echt weg (bij mijzelf dan). Maar bij mijn huidige vier zal ik het ook niet laten. Ik wil graag weer een nieuwe en ik denk dat het niet lang meer zal duren. 

Twee jaar geleden 'ontdekte' ik de forward helix en was ik direct om. De helix kennen we allemaal wel, namelijk bovenin je oor vanuit het verlengde van je oorlel. De forward helix is zoals de naam al doet vermoeden de voorkant van de helix, dus vanuit het bovenste stuk van je oor door naar voren. Je kan één forward helix laten zetten, maar soms worden ze ook in een rijtje gezet. Zelf vind ik het in combinatie met mijn andere piercings mooier om alleen de onderste te hebben. Na wat zoeken op internet voor piercing inspiratie - iets wat ik graag doe - kwam ik tot onderstaande collage. I'm in loooove met al deze voorbeelden en kan nu helemaal niet meer wachten. Over een maand zit ik een week in San Francisco en het lijkt me een mooie herinnering om hier even een piercingshop binnen te stappen. Nog even wachten dus. Ik hou jullie op de hoogte! (Tips voor shops in SF zijn welkom!)

Foto's: divers, via Google

2 opmerkingen:

  1. Oef, ik vind het er toch pijnlijk uitzien ;) Nadat mijn oorlellen waren opgezwollen tot formaat knikker nadat de gaatjes waren geschoten, was ik spontaan genezen ;)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Een vriendinnetje van mij heeft deze pasgeleden laten zetten. Ze vond het wel pijnlijk, maar ze was er wel heel blij mee. Zelf denk ik ook al eeuwen na over een piercing, maar de stap uiteindelijk ook zetten.. Haha, ik weet niet of het er nog eens van komt.

    BeantwoordenVerwijderen