dinsdag 1 oktober 2013

SOMEONEGINGER CONTINUES

Na een radiostilte van vier maanden gaat SOMEONE GINGER weer de lucht in! Hoewel mijn handen elke dag kriebelden om te typen, heb ik er de afgelopen zomer gewoon geen tijd voor gehad. Maar ondanks mijn to-do list die zich nog dagelijks uitbreidt, kan ik de site niet langer missen. De afgelopen weken heb ik alles behalve stil gezeten en zijn de ideeën blijven komen. Ook heb ik een hoop mooie, schrijfwaardige dingen gedaan deze zomer, welke zeker nog in woorden moeten worden vastgelegd. Denk hierbij aan een trip naar Londen, vele festivals en een verhuizing. Maar ook in het vooruitzicht liggen nog een trip naar Parijs én San Francisco en een aantal mooie concerten. Over mijn nieuwe functie als freelance redacteur bij Nadelunch.com en Serievisie.nl nog niet te spreken. Ja er is een hoop gebeurd en met mijn afstuderen binnen handbereik zal er nog veel meer gaan veranderen. Het wordt dus tijd om alles weer met de buitenwereld te gaan delen, waarna hopelijk nog meer mooie dingen op mijn pad zullen komen..

Maar allereerst presenteer ik jullie hierbij de herlancering van SOMEONE GINGER! Er zijn een aantal dingen veranderd en nog in project, maar dit zal zichzelf uitwijzen. Voornaamste is dat het blog zich langzaam meer richting een site transformeert, zodat niet alleen mijn 'ei' hier te vinden is, maar ook alle andere dingen omtrent mij en mijn (toekomstige) werk. Schroom dan ook niet om contact met me op te nemen, want ik sta werkelijk waar overal voor open. Mijn motto is nog altijd "nu of nooit!".

  • De url is veranderd naar een eigen domeinnaam. Blogspot is niet langer gekoppeld aan het adres en www.someoneginger.com is dan ook jouw nieuwe eindbestemming.
  • De layout is op kleine punten aangepast, waardoor het fijner leest en transparanter oogt.
  • Met de nieuwe layout is ook een logo ontwikkeld, dat niet alleen een naam laat zien, maar bij de productie ervan mijn identiteit al weergeeft. Het logo (zie header) is dan ook SOMEONE GINGER op een sticker label, welke gemaakt is met behulp van een lettertang. Wat heeft dit met mij te maken? Zie mij als de sticker, want als je eenmaal kennis met mij hebt gemaakt blijf ik graag hangen en ga ik niet snel meer weg. Daarnaast zorgde de lettertang vroeger al voor de eerste teksten door te spelen met letters. En laat nou juist dat iets zijn wat ik heel graag doe. Het label is dan ook de basis van mijn visitekaartjes. 
  • In het menu is nu een kopje 'portfolio' te vinden, waar mijn teksten of andere projecten te bezichtigen zijn. Vooralsnog gaat het om een aantal publicaties en doorverwijzingen naar Nadelunch en Serievisie, maar dit zal naarmate de site actiever wordt zich uitbreiden.
  • Ook is er een 'shop' in het menu te vinden. Deze is nu nog leeg, maar zal binnenkort gevuld worden met een garagesale van mijn kledingkast. Ook zal de shop voor andere creatieve projecten gebruikt gaan worden, maar hierover kan ik nog niet veel zeggen.

Tot slot ben ik te volgen via Twitter, Pinterest, Instagram, Bloglovin en binnenkort Facebook en kunnen alle vragen, ideeën, tips etcetera voortaan naar een nieuw mailadres gestuurd worden. 


1 opmerking: