vrijdag 1 november 2013

If you're going to San Francisco...

Zat ik 2 weken geleden nog in Parijs, momenteel bevind ik me op Schiphol voor een volgende reisje. Over twee uur vertrekt namelijk mijn vliegtuig naar Washington, waar ik vervolgens overstap naar San Francisco. De komende 10 dagen staan in het teken van de meest Europese stad van Amerika, de stad van de hippies en de vrijheid. Maar natuurlijk ook de bekende heuvels, Golden Gate Bridge, Pier 39, cable cars, Alcatraz en vele andere bezienswaardigheden. Maar ik zal voornamelijk bedrijven en universiteiten van binnen zien, aangezien ik op studiereis naar deze stad ga. Van 7x7 magazine tot Stanford University, ik ben benieuwd! Een blog over Parijs laat dus nog even op zich wachten (want die wil ik jullie ook zeker niet onthouden) en de komende dagen zal ik geregeld bloggen over mijn activiteiten in SF. Too be continued…

2 opmerkingen: