donderdag 19 december 2013

San Francisco… home again

San Francisco lijkt alweer een eeuwigheid geleden. In werkelijkheid is het nog geen 6 weken terug dat ik genoot van de Californische zon en vriendelijke Amerikanen in deze heerlijke stad. De teleurstelling was bij terugkomst in het koude kikkerlandje extra groot toen ik met de neus op de feiten werd gedrukt. Ik zit in mijn periode van afstuderen en niets anders dan deadlines, deadlines en deadlines tekenen nu mijn leven. Geen tijd om van San Francisco na te genieten dus, het tegenovergestelde moet ik overwinnen: stress. Behalve een flinke stapel dossiers en papers wacht er dus ook nog steeds een dikke map met foto's op mij. Tijd om uitgebreid te bekijken heb ik (nog) niet gehad, laat staan her en der een bewerking erop loslaten. Helaas gaat de klok echt niet stil staan en moet ik mezelf dwingen om soms even een kijkje te nemen in mijn foto's. Herinneringen waar ik graag opnieuw in zou willen staan. In een van mijn 'pauzes' maakte ik snel een filmpje dat je in vogelvlucht meeneemt door 7 dagen in San Francisco…

Geen opmerkingen:

Een reactie posten