vrijdag 31 januari 2014

STORE: Costes

Nederland is sinds kort een nieuw merk rijker. Alhoewel, nieuw… eigenlijk werd Costes altijd al verkocht in modeketen The Sting. Het merk deed het zo goed dat het de winkel ontgroeide en nu op eigen voeten staat. Costes verdiende onafhankelijkheid en zodoende schoot de afgelopen maanden in tien steden een filiaal uit de grond en voor februari staan er nog eens vijf op de planning. In snelvaart worden de winkels geopend en het merk is inmiddels een begrip in de winkelstraten. 

De stijl van het merk is zowel stoer en chic als glamorous te noemen. Voor de vertaling hiervan hangen dan ook vier verschillende lijnen in de winkel. Met de collecties wordt vooral ingespeeld op de huidige trends en de behoefte van de consument voor kwaliteit. We willen er natuurlijk tegenwoordig niet alleen mooi uit zien, maar ook iets fijns om ons heen hebben. Niet alleen de mooiste fashion items worden bij Costes verkocht, ook accessoires weten ze genoeg aan te bieden. Daarnaast mag de schoenencollectie er ook absoluut wezen.

De inrichting van de winkels oogt clean, wat wil zeggen dat er zeker over het interieur is nagedacht. Statige kledingrekken en industriële details geven sfeer aan de ruimtes. Ook hier is veel aandacht besteed aan de accessoires, want her en der hangt een opvallende lamp of staat een mooie vintage stoel. Opvallend zijn ook de quotes die overal zichtbaar zijn en het feit dat je nieuwe aankoop netjes wordt ingepakt in een met veren bedrukt papier. Het aanbod van Costes sluit aan bij de uitstraling van de winkel en dit maakt het concept compleet. Niet alleen je modehartje gaat sneller kloppen, ook als je van minimalistisch en industrieel houdt zal je met een fijn gevoel voor de winkel lopen. Daarnaast weet het merk goed in te spelen op inspiratie en trends met heerlijke foto's op Pinterest.De beelden hier boven zijn van de nieuwe collectie en plaats ik alvast op mijn wishlist. Maar ook in de sale die nu bezig is, zijn nog een aantal mooie items te vinden. Ik verliet de winkel in ieder geval met een white washed jeans en suède fringe boots. Pluspunt: de prijzen zijn heel erg betaalbaar.


source: Costes

1 opmerking: