donderdag 20 maart 2014

STORE: Perfect Pop up

Laatst bracht ik weer eens een bezoekje aan mijn vriendinnetjes in Delft; de stad waar alles lopend te bereiken is en ik telkens nieuwe hotspots blijf vinden. Tijdens een rondje langs de grachten ontdekte ik dan ook weer onverwachts een hele bijzondere en mooie winkel. Net buiten de winkelstraat en bekendere winkels heeft zich namelijk de Perfect pop up gevestigd. Een grote ruimte die tijdelijk gevuld werd door een pop-upstore, maar inmiddels al een dik jaar is blijven hangen. Echt tijdelijk is het dus niet meer te noemen,  daarom wil ik het concept hierbij aan iedereen tippen.

De Perfect Pop up is niet zomaar alleen een kledingwinkel. In deze zeer ruim opgezette zaak wordt namelijk een mix van hoogwaardige fashion met eigenaardige en identieke accessoires verkocht. Qua accessoires worden niet alleen strakke design sieraden en gave schoenen bedoeld, maar bijvoorbeeld ook de fiets op bovenstaande foto. De store kenmerkt zich door de mix van authentieke vintage meubels met fashion labels vanuit de hele wereld. Eigenlijk is gewoon alles in dit pand te koop.

Ik was zelf erg onder de indruk van de gave lampen die verspreid in de winkel te vinden zijn. Een flinke industriële uitstraling bij de fabriekslampen, maar ook de grote spotlights die tussen de rekken staan. Erg tof zijn ook het ouderwetse krijtbord op wielen en de schoolposter. Oh en had ik al verteld dat er een oud turnbok midden in de ruimte staat? Natuurlijk is de kleding ook niet over te slaan, want fijne merken als Sandro, Amatør en Studio Ruig zijn er allemaal te vinden. Aangezien het een pop up store betreft zijn de kledingstukken hiervan allemaal met een flinke korting aan te schaffen. Erg handig, gezien deze merken normaal toch wel een behoorlijk prijskaartje kennen. Ik was zelf direct verliefd op een heel mooi leather jacket van Sandro, die ik als mijn portemonnee het had toegelaten zeker had meegenomen. Oh en dan had ik meteen zo'n handige locker erbij genomen...

Perfect Pop up is gevestigd op de Oude langedijk in Delft en dinsdag t/m zaterdag geopend. Op de Facebookpagina van de winkel worden new arrivals aangekondigd en gave foto's gedeeld, dus zeker even kijken voor een goeie indruk van de store. Volg ze ook op Instagram en gebruik #perfectpopup als je zelf een fotootje in de zaak hebt gemaakt. Perfect... an ever evolving conceptual outlet!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten