vrijdag 11 april 2014

A TRIBUTE TO: Florence Welch

Het was de dag van Valentijnsdag, 14 februari 2012. Ze stond op nog geen drie meter afstand voor mijn neus en ik was op slag verliefd. Via Glamour had ik kaartjes gewonnen voor de exclusieve showcase van Florence + The Machine en was als een kind zo blij. Natuurlijk was de vonk tussen mij en de muziek van deze Britse band al veel eerder over geslagen. De groep verspreidt een sereen geluid met nummers die mij in de zevende hemel brengen. Om frontvrouw Florence dan ook live te mogen horen zingen was iets dat ik die avond van mijn bucketlist kon strepen.


Behalve Florence prachtige zang inspireert ze me met haar persoonlijkheid. Wat een mooie vrouw en topwijf is dit! Ze staat bekend om haar uitstraling met opvallende rode haren. Iets wat ik op SOMEONE GINGER natuurlijk niet onopgemerkt kan laten. Met haar 27 jaar heeft ze al hoog in de hitlijsten gestaan en op vele festivals gespeeld met de band. Ook zong ze trouwens op de bruiloft van haar goede vriendin Blake Lively. Ik zou wensen dat ze op mijn bruiloft aanwezig zou zijn…


Een gevoel voor mode heeft deze dame ook zeker. Hoewel ik haar tijdens het concert op blote voeten betrapte, droeg ze er een hele mooie lange jurk op waarmee ze eindeloos rondjes draaide. Maar ook op openbare gelegenheden weet Florence welke creaties ze moet aantrekken. Ik kan dan ook blijven kijken naar de vele foto's die van haar op het internet rond zwerven, Florence is zeker iemand om in de gaten te houden. Momenteel is het weer even wat stiller rondom de band, maar ik hoop dat er gauw weer een fijn album zal worden aangekondigd. Keep it up Florence!


Beeld: Florence + The Machine & Interview

Geen opmerkingen:

Een reactie posten