dinsdag 29 april 2014

LOVE: Slip-ons

Yes, slip-ons are (back?) in town and I'm happy! Hakken zijn nooit mijn ding geweest en dat zullen ze ook nooit worden dus ik ben héél erg blij dat ik nu zoveel keus uit gave sneakers heb. Alhoewel… in slip-on vorm zie ik ze inmiddels al zoveel voorbij komen dat we er over een tijd waarschijnlijk allemaal weer hetzelfde bij lopen. Maar ach, zo gaat dat met trends en daar moet ik me dan toch bij neerleggen. De liefde tussen mij en de handige slip-ons ontstond in ieder geval in mijn jeugd al, toen ik niets anders dan zo'n paar schoenen droeg als we gingen varen. Ik moet toegeven dat het toen nog hele goedkope van Scapino waren en ze nog gewoon bootschoenen in plaats van slip-ons genoemd werden, maar dat ik ze onwijs lekker vond zitten en liever nergens anders op liep was vrij snel duidelijk. Die boot is er inmiddels niet meer dus redenen om bootschoenen aan te trekken heb ik niet. Extra blij ben ik nu dus dat de inmiddels genoemde slip-ons in een groot scala te vinden zijn. Mijn panter versie draag ik dan ook geregeld en ik heb al een eeuwigheid de zwarte quilted slip-ons van H&M op mijn wishlist staan (die helaas nergens in mijn maat zijn te vinden). Oh en die old skool blauwe versie heb ik ook nog steeds liggen hoor… 

1. ALDO / 2. Ash / 3. Ash / 4. Carvela / 5. YMC / 6. Sacha / 7. YMC / 8. Vans / 9. Topshop

Het liefst zou ik een paar van Céline aanschaffen, maar helaas rijkt dat momenteel toch echt iets te ver buiten mijn portemonnee. Inmiddels worden er ook al zoveel replica's gemaakt dat aan de buitenkant niet eens meer te zien is of het een designer versie of H&M'tje is. Jammer aan de ene kant, maar gezien mijn budget ook wel weer heel fijn. De negen stuks hierboven komen in ieder geval dichter in de buurt van wat in mijn opzicht betaalbaar is. Nu nog een grotere schoenenkast!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten