vrijdag 6 juni 2014

FAVO BRAND: Triangl

Hoewel ik slechts een aantal keer in het jaar een bikini draag, heb ik inmiddels toch een redelijke verzameling. Iedere zomer koop ik wel een nieuwe, soms zelfs twee of meer, dus dan begint de keuze vanzelf te groeien. Aangezien mijn bikini's niet onwijs intensief worden gedragen, slijten ze ook minder snel. Dat was wel wat anders toen ik nog jong was en constant van de glijbaan ging ;-)

Eigenlijk was ik van plan dit jaar geen nieuwe te kopen, omdat ik deze zomer waarschijnlijk toch in wetsuit of lycra met surfshort te vinden ben in het water. Tot ik op Instagram hele mooie setjes zag opduiken van het merk Triangl. Toen was ik wederom verliefd... op een bikini! 


Triangl komt uit Hong Kong, maar wordt gerund door Australiƫrs. Wat mij betreft een slimme beslissing, want waar lopen ze het meest in zwemkleding rond? Australiƫ is dan ook het perfecte decor voor de promotiebeelden van deze mooie bikini's. Met de marketing van Triangl is dan ook niets mis, want alleen al het volgen van hun Instagram account doet je verlangen naar de simpele maar oh zo mooie setjes. Het merk is wereldwijd via hun webshop te bestellen, maar er hangt wel een klein prijskaartje aan. Of nou ja klein.. behalve de 20 dollar verzendkosten begint de prijs van de setjes namelijk vanaf 79 dollar. Tel dus gerust zo'n 75 euro voor je bikini neer.


Wat is er dan zo bijzonder aan de producten van Triangl? Het materiaal van de bikini is neopreen en dit zorgt voor een stevig zittend setje dat doorschijnen verleden tijd maakt. Van neopreen worden namelijk ook wetsuits gemaakt, een dikke en stugge stof dus. Triangl brengt ze in opvallende, maar stijlvolle kleuren uit en in vijf types. Van een bandeau tot balconette en de normale triangel bikini (aha vandaar de naam). Neoprene moet wel wat extra aandacht krijgen wat betreft schoonmaken, dus wekelijks de wasmachine in gooien zit er niet in. Oh en Triangl heeft trouwens ook ondergoed! Ik heb inmiddels vier favorieten op mijn lijstje staan en vooral Penny Wanderlust vind ik erg mooi, maar je kan natuurlijk ook zelf een setje matchen tot de gaafste combinatie. Dat vind ik namelijk nog het enige minpuntje van de Triangl webshop, de bikini's zijn alleen als compleet setje te bestellen. Ik hoop dat ze binnenkort de items ook los beschikbaar maken, want ik heb al een paar fijne combi's gemaakt die er nu nog niet tussen staan. Nu nog dat bikini lichaam...

1 opmerking: