dinsdag 3 juni 2014

LOVE: Nike Air Max Cut Out Premium 1

Ik heb eigenlijk niet per se nieuwe schoenen nodig (uhh wie wel écht?) want mijn kast telt inmiddels rond de 40 paar en ik loop nog altijd niet noodgedwongen op mijn sloffen de deur uit. Toch wil ik onwijs graag binnenkort Nike Air Max aan mijn 'collectie' toevoegen. Momenteel trek ik voor in de sportschool mijn oude Nike Air tennisschoenen aan mijn voeten en dat zijn ook de enige Nike's die ik nu heb. De schoenen zitten alleen zo lekker dat ik er nog wel een paar van Nike bij wil. Natuurlijk schaf ik ze niet zomaar aan, maar ik heb me nu toch even een droompaar gevonden…
Een aantal weken geleden ontdekte ik de Nike Air Max Cut Out Premium 1. Een hele naam voor slechts wat schoenen, maar voor dit zilveren paar maak ik graag een uitzondering. Oké ik weet dat het maar schoenen zijn, maar man oh man ik werd op slag verliefd! Sindsdien heb ik de sneakers niet meer uit mijn hoofd gekregen en staan de verschillende webshops waar de schoenen te bestellen zijn in mijn mapje met cravings. Waarom ik ze niet meteen kocht? Tja ik gaf het al aan.. ik heb ze niet per se nodig en nouja dan is 145 euro nogal wat veel om ervoor neer te tellen. Ik besloot dat ik maar zo nu en dan wat geld ervoor moest apart leggen en na een mijlpaal ik ze wel zou verdienen.

Gisteren ging ik in Amsterdam bij de Nike Store mijn race pack ophalen voor de We Own The Night aankomende zaterdag en wat stond daar ineens voor mijn neus… Als ik ze dan toch in mijn handen heb en waarschijnlijk op internet zal bestellen, is het wel zo handig om ze vooraf even te passen. De maat was gelukkig goed en eigenlijk zat de rest ook perfect. Ze lopen als kussentjes en de kleur is echt onwijs gaaf. Ik kreeg te horen het laatste paar aan mijn voeten te hebben, maar bleef vast houden aan mijn principe en er niet na een impulsieve pinbeweging 145 euro armer de deur uit te gaan. Maar oh ze zijn gaaf! Dit is wel een uniek kleurtje om bij m'n andere schoenen te voegen toch?Ja en daar had ik dus thuis weer spijt van.. Nu blijkt de betreffende zilveren schoen à la maatje 41 overal uitverkocht te zijn en ik kan mezelf natuurlijk wel voor mijn kop slaan dat ik het aller laatste exemplaar gisteren in handen had. Het zal ongetwijfeld een vrouwendingetje zijn dat we ons zo kunnen laten gaan door een paar schoenen. Want come on! Heel gaaf paar sneakers hoor, maar zo staan er nog tientallen Air Max op de site van Nike te prijken. Om over andere merken - veel goedkopere - nog niet te spreken. En voor 145 euro kan je ook nog heel veel andere leuke dingen doen. Volgens mij ben ik laatst nog 3 dagen naar Parijs geweest voor dat bedrag…hmm.

Maar oh jongens.. als die schoenen niet even heel snel uit mijn hoofd verdwijnen! Zaterdag ben ik natuurlijk weer in Amsterdam voor WOTN en zal ik ongetwijfeld weer een bezoekje brengen aan de Nike Store. Als maat 41 van deze premium schoen er dan nog steeds op voorraad is (5 dagen later, ik denk het niet)… wat moet ik dan weer doen? Is er niet iemand toevallig nu in Amerika die ze voor me kan meenemen? Aangezien ze door de wisselkoers daar ook nog eens zo'n 60 euro goedkoper zijn, overigens alle Nike Air Max. Als ik nu in Amerika zou zitten… ik zou het wel weten hoor!


Beeld: Zalando, Freshness, Sneakerfreaker

6 opmerkingen:

 1. Hier nog in maat 41, kunt ze online bestellen, zijn ook telefonisch bereikbaar, zitten in Groningen, hele aardige verkoopers/sters.
  http://www.2themaxsneakers.nl/nike/air-max-1/NIKE_WMNS_AIR_MAX_1_CUT_OUT_PREMIUM

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Weet wel zeker dat je er slaagd, deze of andere sneakers, dus vergeet footlocker en al die andere standaard winkels :p

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Haha ja, het zijn maar schoenen maar ik weet hoe je je voelt! Mooierds!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. OMG...ik herken me ontzettend in je verhaal. Ik ben alleen op dit moment verliefd op de schoenen en nu zijn ze helemaaaal nergens meer te verkrijgen.
  Kan iemand me een plek te vinden waar ze deze mooierds nog wel hebben?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha wat grappig om te horen. Ik ben namelijk ook echt nog steeds gek op deze schoenen, maar heb ze helaas niet aangeschaft. Als ik ze nu nog ergens kan vinden zou ik ze direct kopen! Ik vrees echter dat ze nergens meer te koop zijn, jammer voor ons :(

   Verwijderen